Time flies…

We zijn ondertussen alweer twee weken verder na mijn fusie. En het gaat goed! Er zijn al zoveel dingen die verbeteren dat ik de tel kwijt ben. Ik heb meer energie, kan uren per dag zitten, ben helderder, mijn hoofdpijn is veel minder en ga zo maar door. De pijn is de afgelopen week (vrijwel) uitgebleven. Daar ben ik onwijs dankbaar voor. Natuurlijk zijn er ook dingen die nog niet soepel gaan en zijn er zelfs klachten bijgekomen na de operatie. Maar al met al ben ik onwijs tevreden en is nu al gebleken dat dit de juiste uitkomst was voor mij.

Zoals al eerder te lezen was in de blog ‘teleurstellingen te verwerken’ heb ik er ook weer een paar diagnoses bij gekregen en zelfs is er weer aangeraden om nog een operatie te ondergaan. Dit is voor de Tethered Cord ofwel gekluisterd ruggenmerg. We kregen de aanbeveling dit snel te laten opereren, omdat de klachten zo ernstig zijn dat het mijn herstel erg in de weg zou staan. Er zijn een aantal klachten bijgekomen die toch wel ernstig zijn en behandeling op korte termijn nodig hebben. Een onverwachte en lastige keuze. Die zagen we niet aankomen.

We gingen terwijl ik nog lag bij te komen alweer de molen in van nieuwe onderzoeken en gesprekken. Daardoor is mijn eerste opname wat verlengd geweest. Na toch nog zes dagen in ons appartement maken we ons nu op voor de volgende ronde. Morgen, 8 juli, word ik weer opgenomen. En donderdag 9 juli zal ik opnieuw worden geopereerd.

Dit is een wending die wij absoluut niet voorzien hadden. Het was goed om een paar dagen bij te kunnen komen en ons ook weer voor te bereiden. We zijn er weer klaar voor. We gaan nu voor de echte definitieve verbetering!

Ik heb de afgelopen tijd actief meegelezen met alle lieve en bemoedigende reacties die we hebben gekregen op onze eerdere blogs. Dankjulliewel!