De derde operatie

Woensdag was het DE dag van de operatie. Om 11.45 werd Esmée opgehaald om naar de OK te gaan, ze was er helemaal klaar voor. Eind van de middag kreeg ik bericht dat het eerste deel van de operatie klaar was. Fijn om te weten. Ik kreeg te horen dat het wel wat laat zou kunnen worden. Dat klopte, om 0.10 sprak ik dr Gilete die klaar was met opereren. Hij vertelde dat de operatie goed is gegaan. En om 0.15 werd Esmée uit de OK naar de ICU gebracht. Toen ze daar geïnstalleerd was mocht ik nog even bij haar kijken.

De volgende ochtend weer naar de ICU. Ze lag nog lekker te slapen. Eind van de ochtend werd ik gebeld door de ICU dat Esmée wakker was en naar een andere afdeling was gebracht, of ik wilde komen. Ik schrok en ben snel naar het ziekenhuis gegaan. Gelukkig was alles goed en was ze naar de afdeling Medium Care gebracht. Daar heeft ze met genoeg medicatie best een goede dag gehad.

Vandaag is Esmée weer op de gewone afdeling gekomen om verder te herstellen. Door alle medicatie is Esmée super slaperig. Helaas heeft ze toch ook nog wel pijn. Ook de spieren hebben wat te verduren gehad en protesteren flink. Maar heel voorzichtig wat knopen weg masseren.